miércoles, 19 de septiembre de 2018


                Historia de los gigantes  grup cultural  Garrigues 
      Tot   i així  sempre   sol   ser esperada,  per  ser la novetat ,  la arribada dels gegants  que  venen de fora  de l´illa  per a participar en les festes.  Concretament  aquest   any  ens  visitaran   els   gegants del grup  cultural Garrigues de Lleida  i també  els  del  Patronat del  Corpus de  la mateixa  ciutat . 
  L´arnau  va  ser  en la vida real un   comerciant  i gran viatger lleidata  de la época  medieval.  En un dels seus viatges  comercials  a Tunis   coneix   i contrau  matrimoni    amb Elisenda  de Sant  Climent.  Dona  de gran bellesa,  d`origen  lleidata  i viuda d un comercial de Mallorca. El matrimoni   Arnau torna  a Lleida i  Elisenda rep   en  secret  un  suposat  tros  de bloquer  del  nen  jesus.  Poc  abans de  morir, al 1297, va lliurar la santa  reliquia  del sant drap  que  havia   guardat  en secret  tota  la vida al  Bisbe  de Lleida.
                                                      FELI CARNICE

No hay comentarios:

Publicar un comentario

MAMMA MIA Son dos películas que son de una chica joven que se casa y pues le aparecen sus   tres posibles padres desaparecidos   y int...